5 productie lokaties

Wereldwijd dealernetwerk

Korte levertijden

Maatwerk mogelijk

Het alternatief voor pallet boxen; kunststof pallet opzetranden

pallet met kunststof opzetrand

Het alternatief voor pallet boxen; kunststof pallet opzetranden

Een pallet zorgt ervoor dat producten die u vervoert of in opslag heeft, niet beschadigd raken. Met een kunststof pallet beschermt u dus uw goederen, zeker als deze zijn voorzien van een box. Maar een nadeel van pallet boxen is dat ze veel ruimte in beslag nemen. Niet altijd is die ruimte beschikbaar of is het gewenst de beschikbare ruimte hiervoor te gebruiken. Maar geen goede bescherming is geen optie. Wat is dan wel een goed alternatief?

Bescherming gewenst

Voor de meeste producten is het gewenst deze te beschermen. Niet alleen tijdens het transport maar ook als deze opgeslagen zijn. Een pallet is een goede manier om dit te doen. Kunststof pallets hebben als belangrijk voordeel dat ongedierte en schimmels geen kans hebben zich te nestelen in de pallet. Ook zijn ze goed hygiënisch te reinigen waardoor een plastic pallet gebruikt kan worden voor producten die schone opslag vereisen. Soms is alleen een pallet niet genoeg maar is het nodig de goederen te beschermen met een box. Maar wat nu als u weinig ruimte heeft om de boxen op te slaan? Maar u wilt toch gebruikmaken van kunststof pallets, juist omdat dit materiaal zoveel voordelen heeft? Q-Pall heeft voor u de oplossing!

Kunststof pallets opzetranden

Een box neemt veel ruimte in beslag en dat is niet altijd mogelijk. Maar u wilt uw producten toch extra beschermen. Met een kunststof opzetrand maakt u van een pallet gemakkelijk een box. Bovendien kunt u eenvoudig zelf de hoogte van de wanden van de box bepalen. U kunt namelijk meerdere randen op elkaar stapelen. Kunststof pallet opzetranden beschermen uw goederen tijdens het transport tegen beschadigingen door verschuiven en stoten. En het grote voordeel van de kunststof pallet opzetranden is dat ze inklapbaar zijn. Dit betekent namelijk dat u weinig opslagruimte nodig heeft als u ze even niet gebruikt. Kunststof pallet opzetranden zijn herbruikbaar. Dit betekent dat u de opzetranden meerdere malen kunt gebruiken en dit past bij duurzaam ondernemen.

Past het altijd?

De kunststof pallet opzetrand is verkrijgbaar met 4 of 6 scharnieren. De afmetingen van de pallet opzetrand zijn wisselend; 600×800 mm, 800×1200 mm, 1000×1200 mm en 1200×1200 mm. Er is altijd een mogelijkheid die past want de kunststof pallet opzetranden van Q-Pall passen naadloos op de pallets in het assortiment. Als u wilt weten welke het best bij uw pallet past, helpen wij u graag verder met het juiste advies.  Daarnaast zijn er ook passende pallet deksels verkrijgbaar voor op de vouwranden en etikethouders voor het verpakken van vrachtbrieven. Tot slot zijn er ook kunststof hoekbeschermers verkrijgbaar.

Heeft u vragen over de kunststof pallet opzetrand? Of heeft u vragen met betrekking tot andere pallets en producten uit ons assortiment? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies!

Share this post