5 productie lokaties

Wereldwijd dealernetwerk

Korte levertijden

Maatwerk mogelijk

Het vervoeren en opslaan van waterflessen; zo doet u dat

Waterflessenhouder BottleGuard laag

Het vervoeren en opslaan van waterflessen; zo doet u dat

Sommige producten zijn gemakkelijker te vervoeren dan andere. Soms ligt dat bijvoorbeeld aan het gewicht, soms aan de kwetsbaarheid en soms aan de vorm. En soms ligt het aan alle drie deze factoren. Een voorbeeld van zo’n product is een grote waterfles. Zo’n fles die in een waterkoeler gaat. Het vervoeren en opslaan van deze kunststof flessen op een manier dat ze niet beschadigen is een hele uitdaging en vergt speciaal materiaal. Hoe kunt u dat veilig en verantwoord doen?

Water is gezond

U ziet ze regelmatig staan. De waterkoeler vindt u namelijk terug op veel plaatsen. In de horeca maar ook op kantoren en in winkels en wachtruimtes. Niet zo gek, want een mens heeft water nodig. In feite is water zelfs levensbehoefte nummer 1. Een mens bestaat voor zo’n 70% uit water en het is belangrijk om voldoende water te drinken. Richtlijn is dat u per dag minimaal 2 liter water nodig heeft om gezond en actief te blijven. Het is dus niet zo gek dat deze waterkoelers ook steeds vaker terug te vinden zijn in de zakelijke omgeving, op de werkvloer. En als dit een waterkoeler is met flessen water is een wateraansluiting niet nodig en is er altijd gekoeld en zuiver water beschikbaar.

Kunststof waterflessen houder

Het water dat in de waterkoeler wordt gebruikt zit in grote plastic waterflessen. Ze zijn behoorlijk zwaar en groot van omvang. Daarmee zijn ze dus ook kwetsbaar. Dit betekent dat er zorg moet worden besteed aan het veilig transporteren of opslaan. Een kapotte fles betekent extra kosten en daar zit niemand op te wachten. Q-Pall heeft zich gebogen over dit vraagstuk en kwam op het idee van een speciaal, kunststof pallet. Als u de waterflessen vervoert of moet opslaan is de kunststof waterflessen houder een hele goede oplossing. Met deze kunststof waterflessen houders (Bottle Guard) zorgt u dat de waterflessen zo efficiënt mogelijk worden vervoerd en opgeslagen.

Veilig transport en goede opslag

Het grote voordeel als u gebruik maakt van de pallets is dat deze stapelbaar zijn. De waterflessen houder (Bottle Guard) is verkrijgbaar in twee varianten waarbij de stapelhoogte varieert (6 of 7 pallets stapelbaar). Door de waterflessen in de speciale kunststof houder te plaatsen staan de waterflessen stevig. Dit bemoeilijkt het vallen en verkleint dus ook het risico op verlies. De waterflessen houder is dus een pallet speciaal gemaakt om waterflessen zo efficiënt mogelijk te kunnen vervoeren en op te slaan. Net als andere pallets van Q-Pall zijn ook de waterflessen houders gemaakt van kunststof. Daarmee zijn ze degelijk, duurzaam en praktisch in gebruik.

Heeft u vragen over deze kunststof waterflessen houders? Of heeft u vragen met betrekking tot andere pallets en producten uit ons assortiment en de mogelijkheden van maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies!

Share this post