5 productie lokaties

Wereldwijd dealernetwerk

Korte levertijden

Maatwerk mogelijk

Opzetranden voor uw pallets, wat zijn de mogelijkheden?

Opzetranden enkelvoudig Q-Pall

Opzetranden voor uw pallets, wat zijn de mogelijkheden?

U gebruikt kunststof pallets voor de opslag en transport van uw producten. Waarschijnlijk een bewuste keuze omdat kunststof pallets hygiënisch en stevig zijn. Soms gaat er toch iets mis omdat de lading op de pallet niet stabiel genoeg staat. Dan neemt de kans op beschadiging toe. Dit zorgt vaak voor verlies of extra kosten voor bijvoorbeeld reiniging en herstelkosten. Hier zit u natuurlijk niet op de wachten. Gelukkig kunt u hiervoor verschillende maatregelen zoals het gebruik van opzetranden treffen en dit zo veel mogelijk voorkomen. Lees hieronder meer over deze maatregelingen.

Inpakken of strak stapelen

U moet uw producten opslaan en gebruikt de juiste kunststof pallets. Uiteraard staan de pallets goed opgeslagen. Eén van de mogelijkheden om te zorgen voor een goede en stabiele opslag, is het goed stapelen van de vracht en het goed plaatsen van de pallets. Dit alles uiteraard wel op een goede ondergrond. Vaak is het mogelijk om de vracht op de pallet goed in te pakken met een rekfolie. Hierbij omwikkelt u de goederen op de pallet met doorzichtig folie. Dankzij het transparante aspect blijft de vracht op de pallet goed zichtbaar. Het nadeel is wel dat de folie voor eenmalig gebruik is, en hierdoor niet duurzaam en milieuvriendelijk.

Kunststof pallet opzetranden

Onderneemt u verantwoord? Dan wilt u tijdens opslag en transport zo min mogelijk verlies van goederen door beschadiging. Zo voorkomt u extra kosten. Door gebruik te maken van opzetranden verkleint u de kans op deze schadesOpzetranden voor kunststof pallets beschermen uw goederen op de pallet tijdens het transport namelijk tegen beschadigingen door verschuiven en stoten. Bovendien zorgen de opzetranden voor extra stabiliteit tijdens opslag. Door meerdere randen op elkaar te stapelen, kunt u zelf de hoogte van de wand bepalen. Met een opzetrand maakt u van een pallet eenvoudig een box.

Bewust en ruimtebesparend

Ondernemen is keuzes maken. Eén van de keuzes die u kunt maken is dat u rekening houdt met uw kosten in combinatie met het milieu. Kunststof pallet opzetranden zijn herbruikbaar. Dit betekent dat u de opzetranden meerdere malen kunt gebruiken. Zo verspillen we zo min mogelijke grondstoffen. Bij het gebruik van opzetranden kiest u automatisch voor een duurzaam product. Bovendien zijn ze leverbaar in meerdere maten waardoor ze naadloos passen op diverse pallets. De opzetranden zijn inklapbaar en nemen hierdoor weinig opslagruimte in beslag.

Wilt u meer weten over onze kunststof pallet opzetranden? Of heeft u andere vragen met betrekking tot ons assortiment en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies!

Share this post