5 productie lokaties

Wereldwijd dealernetwerk

Korte levertijden

Maatwerk mogelijk

Grondstof

Budget
Gerecycled plastic van speciaal geselecteerd materiaal. Deze pallets zijn zeer geschikt voor het eenmalig exporteren van goederen. Pallets uit de budgetlijn hebben nagenoeg dezelfde eigenschappen als pallets uit de regular line, met uitzondering van de materiaalsoort en de eventuele racking load. Het budgetmateriaal heeft een scherpe prijs-kwaliteitverhouding die het aantrekkelijk maakt om over te stappen van houten naar kunststof pallets.

Regular
Multi use pallets voor zowel eenmalig als meermalig gebruik. Gemaakt van hoogwaardig PE (gerecycled polyethyleen). Deze kwaliteitsgrondstof is sterker en lichter dan het budgetmateriaal. Voor een optimale verhouding tussen gewicht en materiaalsterkte is bij enkele producten uit de Regularlijn gekozen voor een mix van PE en PP (polypropyleen). De producten uit de Regularlijn worden veelvuldig en met succes ingezet als exportpallet. Door hun stevigheid kunt u uw zending veilig versturen.

Premium
Hoogwaardige productlijn gemaakt van PPC (polypropylene carbonate). Dit plastic materiaal wordt gemaakt van nieuwe grondstoffen en niet gewonnen uit gerecyclede materialen. PPC heeft daardoor een homogenere samenstelling en is steviger en duurzamer. Deze kwalitatief hoogwaardige pallets gaan zeer lang mee. Ze zijn dus uitermate geschikt voor langdurig en veelvuldig gebruik. De pallets kunnen goed worden ingezet binnen eigen bedrijf of in een palletpool tussen verschillende bedrijfsvestigingen en klanten.