5 productie lokaties

Wereldwijd dealernetwerk

Korte levertijden

Maatwerk mogelijk

Financial Controller (24-32 uur)

Kan jij als Financial Controller zowel hands-on bezig zijn als de helicopterview aanhouden? Kan jij zowel overweg met de operatie als jouw bevindingen delen met het management? Doe je dat graag in een veranderende en groeiende omgeving?

De Financial Controller bij Q-Pall is verantwoordelijk voor alle financiële vraagstukken. Denk hierbij aan accounting & reporting, bewaken en verbeteren van administratieve processen en voorbereiden van de budgettering. Je bent de financiële spil in onze organisatie, werkt goed samen met je collega’s en assisteert hen daar waar nodig.

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting, zoals Bedrijfseconomie, Accountancy of Finance & Control en hebt minimaal 2 jaar ervaring in een control rol. Je bent inhoudelijk sterk, communicatief vaardig en werkt resultaatgericht. Daarnaast sta je bekend om je analytisch inzicht, ben je cijfermatig sterk en neem je jouw verantwoordelijkheid. Je bent proactief en goed in staat om collega’s mee te krijgen. Je beschikt over goede kennis van Microsoft Excel en voldoende kennis van Exact. Ervaring met Microsoft Dynamics is een pre.

Hebben wij jou gemotiveerd voor deze nieuwe Financial Control functie dan is dit de kans! Wij gaan dan ook graag met jou in gesprek.
Stuur je motivatie met C.V. per e-mail aan mevr. Sabine Oudshoorn, [email protected]