Q-Pall Kunststof pallets NLQ-Pall Pallet in plastica ITQ-Pall plastpaller DKQ-Pall Palette plastique FRQ-Pall Kunststoffpaletten DEQ-Pall Paletas de plastico ESQ-Pall Platic pallets EN
+31 (0)413 353 111

Reduceer kosten

Bespaar, optimaliseer en reduceer. Of het nu gaat om water of energieverbruik, materialen, CO2-uitstoot of afval; ons bedrijf heeft veel te winnen. Naast de gebruikelijke criteria als prijs-kwaliteit wordt de ecologische voetafdruk een steeds belangrijker punt in de overweging van onze klanten. Environmental Product Declaration (EPD) documenten zijn beschikbaar voor alle typen plastic pallets. 

Bij Q-PALL houden we de onderzoeken naar de ecologische voetafdruk dan ook nauwlettend in de gaten. De uitkomsten hiervan vormen de basis voor het verder verbeteren van de milieuvriendelijkheid van onze producten. We blijven zoeken naar manieren om de uitstoot van broeikasgassen te minimaliseren. Dat doen we door met strenge designdoelstellingen de lat hoog te leggen op het gebied van energie- en materiaalefficiëntie.

Onze ingenieurs werken voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van ons assortiment plastic pallets. De focus ligt daarbij op lichtgewicht design, minder opbrengstverlies en het (her)gebruik van onderdelen en productieschroot.

De innovatieve concepten en producten zijn erop gericht onze klanten aan de top te houden. Daarom ontwerpen we vaak in overleg en kunnen we met de plastic pallets tegemoetkomen aan de meest specifieke wensen. Als producent en leverancier is Q-Pall zelfs een van de marktleiders op het gebied van maatwerk plastic pallets. De vele voordelen van onze plastic pallets maken dit logistieke hulpstuk beter in vrijwel elk opzicht.

“WE HOEVEN NIET MEER PLASTIC TE PRODUCEREN ALS WE GEBRUIKEN WAT ER AL IS”

WAAROM Q-PALL?

  • Hoogwaardige producten
  • Eigen R&D
  • Altijd dichtbij
  • Maatwerk mogelijk
  • Klantgericht
  • Direct bij de bron

ONZE BROCHURE

VRAAG HET MR. Q

Veiligheid productie kunststof pallets