Q-Pall Kunststof pallets NLQ-Pall Platic pallets EN
+31 (0)413 353 111
kunststof pallet 40 x 48 closed deck 3 runners

Nieuwe 48 “x 40” middelzware pallet eerst in een nieuwe lijn van verbeterde plastic pallets speciaal ontworpen voor de Amerikaanse markt

Onlangs introduceerde Q-Pall zijn eerste in een nieuwe lijn sterk verbeterde plastic pallets, speciaal ontworpen voor de Amerikaanse markt, die opnieuw uitblinken in een optimale balans tussen prijs en prestaties. De vraag naar plastic pallets in de VS wordt gedreven door de interesse van de consument voor het gebruik van plastic pallets vanwege hun prestatiekwaliteiten.

De nieuwe 1020 x 1220 mm pallets worden geleverd met een aantal verbeterde functies. Afgeronde hoeken voor een soepele overgang, wat op zijn beurt weer goed is voor geautomatiseerde transportsystemen. Dit minimaliseert het risico dat pallets vast komen te zitten of worden beschadigd, wat vaak gebeurt met houten pallets.

Afgeschuinde binnenhoeken van het gehele palletprofiel voorkomen dat vorklepels van vorkheftrucks vast komen te zitten, wat het logistieke proces zou onderbreken en extra kosten zou veroorzaken. Dit betekent een enorm veiligheidsvoordeel, omdat de pallets gemakkelijker kunnen bewegen zonder dat ze over de vloer slepen. De verbeterde stevigheid met nieuw ontworpen hoekpennen is volledig uniek. Speciale stapelbare ribbels in de vier hoeken van de pallet zorgen voor eenvoudig en veilig stapelen.

De nieuwe pallet is verkrijgbaar met een open of een gesloten bovendek. De pallet met een 90% gesloten bovendek kan ook worden gebruikt als een hygiënische pallet.

Het unieke ontwerp van open en gesloten bovendekken betekent ook dat de nieuwe pallet eenvoudig en snel kan worden gereinigd. En net als alle andere middelzware kunststof pallets, is deze nieuw ontwikkelde pallet sterk, robuust en biedt een betrouwbare en consistente prestaties.

Bjorn Oosterhof, CEO van Q-Pall, zegt: “Onze plastic pallets zijn de favoriete keuze voor veel bedrijven sinds onze start in 2005. We hebben een zeer grote vraag gezien, gedreven door consumenteninteresse in het gebruik van plastic pallets in de VS vanwege hun specifieke kwaliteiten. Ze zijn bestand tegen vervuiling veroorzaakt door bacteriën en andere ziekteverwekkers en kunnen gemakkelijk worden gereinigd. Plastic pallets worden ook als milieuvriendelijk beschouwd, omdat ze kunnen worden gerecycled zodra ze het einde van hun levensduur hebben bereikt. ”

De nieuwe palletafmetingen zijn 1220 mm (L) x 1020 mm (B) x 150 mm (H) en de pallet is verkrijgbaar met 3 of 6 runners. De standaardkleur is zwart, maar andere kleuren, aanpassing of logo’s zijn ook mogelijk. De pallets zijn ook verkrijgbaar met een antislipdek, met of zonder stapelbare nok. De pallet is ook beschikbaar in ESD-versie en met een brandvertragende coating.

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

OOK INTERESSANT

Nieuws

GEZOCHT: Planner / Customerservice medewerker

Wij, Q-Pall, zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega! Vanuit onze nieuwe hoofdkantoor te Veghel sturen wij 4 productielocaties aan in Europa. Voor de

Armin Wienkenhoever
Nieuws

Welcome Armin!

We would like to introduce our new colleague Armin Wienkenhoever.  Armin is 49 years young, father of 2 children and is currently living in Nordhorn. By profession, Armin is a