5 productie lokaties

Wereldwijd dealernetwerk

Korte levertijden

Maatwerk mogelijk

Onze inzet voor het hergebruik van plastics

We leven in een plastic tijdperk, waarin wereldwijd jaarlijks meer dan 300 miljoen ton plastic wordt geproduceerd. 5 tot 15 miljoen ton daarvan belandt in onze oceanen, waar de ‘plastic soep’ een serieus problematische vorm aanneemt.

“WE HOEVEN NIET MEER PLASTIC TE PRODUCEREN ALS WE GEBRUIKEN WAT ER AL IS”

Plastic is een belangrijk materiaal in de huidige wereldeconomie. Het gebrek aan het verzamelen, hergebruiken, recyclen en afbreken ervan heeft echter verstrekkende gevolgen op het gebied van milieu, gezondheid, economie en samenleving.

Nietsdoen is geen optie. Wereldwijd begint het besef te groeien dat we dit probleem moeten aanpakken en de plaats van plastic en plastic verpakkingen in onze economie moeten heroverwegen.

 Bij Q-PALL doen we dat door recycling.

Bij de oprichting was ons doel om 90% van het plastic te hergebruiken. Vandaag de dag wordt 98% van de pallets gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast zetten we ons in voor een betere toekomst door projecten te steunen die betrokkenheid creëren bij het plastic afvalprobleem.

Allemaal gebruiken we plastic, maar kan dat minder? En wat kunnen we doen met het plastic afval en hoe kunnen we voorkomen dat het in de rivieren en de oceanen terecht komt. En daarom help het als we minder plastic produceren en gebruiken en meer plastic recyclen.