Q-Pall Kunststof pallets NLQ-Pall Pallet in plastica ITQ-Pall plastpaller DKQ-Pall Palette plastique FRQ-Pall Kunststoffpaletten DEQ-Pall Paletas de plastico ESQ-Pall Platic pallets EN
+31 (0)413 353 111

Hergebruiken van plastic

We leven in een plastic tijdperk, waarin wereldwijd jaarlijks meer dan 300 miljoen ton plastic wordt geproduceerd. 5 tot 15 miljoen ton daarvan belandt in onze oceanen, waar de ‘plastic soep’ een serieus problematische vorm aanneemt.

“WE HOEVEN NIET MEER PLASTIC TE PRODUCEREN ALS WE GEBRUIKEN WAT ER AL IS”

Plastic is een belangrijk materiaal in de huidige wereldeconomie. Het gebrek aan het verzamelen, hergebruiken, recyclen en afbreken ervan heeft echter verstrekkende gevolgen op het gebied van milieu, gezondheid, economie en samenleving.

Nietsdoen is geen optie. Wereldwijd begint het besef te groeien dat we dit probleem moeten aanpakken en de plaats van plastic en plastic verpakkingen in onze economie moeten heroverwegen.

 Bij Q-PALL doen we dat door recycling.

Bij de oprichting was ons doel om 90% van het plastic te hergebruiken. Vandaag de dag wordt 98% van de pallets gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast zetten we ons in voor een betere toekomst door projecten te steunen die betrokkenheid creëren bij het plastic afvalprobleem.

Allemaal gebruiken we plastic, maar kan dat minder? En wat kunnen we doen met het plastic afval en hoe kunnen we voorkomen dat het in de rivieren en de oceanen terecht komt. En daarom help het als we minder plastic produceren en gebruiken en meer plastic recyclen.

ONS COMMITMENT

Kunststof pallet MrQ CO2 cleanup

Verminder co2

Door de matrijzen in plaats van de pallets te verplaatsen worden de CO2-uitstoot en de kosten voor transport tot een minimum beperkt.

Kunststof pallet MrQ quality check

REDUCeer kosten

Bespaar, optimaliseer en reduceer. Of het nu gaat om water of energieverbruik, materialen, CO2-uitstoot of afval; ons bedrijf heeft al veel gewonnen.

Kunststof pallets MrQ ocean cleanup

hergebruik plastic

Bij de oprichting was ons doel om 90% van het plastic te hergebruiken. Vandaag de dag wordt 98% van de pallets gemaakt van gerecycled materiaal.

WAAROM Q-PALL?

  • Hoogwaardige producten
  • Eigen R&D
  • Altijd dichtbij
  • Maatwerk mogelijk
  • Klantgericht
  • Direct bij de bron

ONZE BROCHURE

VRAAG HET MR. Q

Veiligheid productie kunststof pallets