Q-Pall Kunststof pallets NL
+31 (0)413 353 111
pand-QPALL_05-2019

GEZOCHT: Planner / Customerservice medewerker

Wij, Q-Pall, zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega!

Vanuit onze nieuwe hoofdkantoor te Veghel sturen wij 4 productielocaties aan in Europa.

Voor de afdeling logistiek zijn wij op zoek naar een planner / customer service medewerker.

Jij verwerkt de dagelijks binnenkomende orders, begeleid de hiervoor nodige productie planning en organiseert de daarbij behorende transporteren naar onze klanten. Dagelijks sta je in contact met onze productielocaties om het productieprocess af te stemmen. Je stuurt de logistieke afdeling te Veghel aan en sluit contracten af met bestaande en nieuwe transporteurs.

Het betreft een veelzijdige funtie waarbij je flexibel, nauwkeurig en een organisatorisch top talent moet zijn. Je bent de spil in onze organisatie en moet goed samen kunnen werken met alle andere afdelingen in ons no-nonsens bedrijf.

Je beschikt over een afgeronde opleiding en hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Duits en Engels in taal en geschrift is een pré, Spaans dient de voorkeur.nmJe hebt goede computervaardigheden en beheerst het Microsoft Office pakket.

Een baan voor jou?

Hebben wij jou gemotiveerd voor deze organisatorische logistieke functie, dan is dit de baan! Wij gaan dan ook graag met jou in gesprek. Stuur je motivatie met C.V. per e-mail aan mvr. Sabine Oudshoorn, oudshoorn@qpall.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

OOK INTERESSANT

Armin Wienkenhoever
Nieuws

Welcome Armin!

We would like to introduce our new colleague Armin Wienkenhoever.  Armin is 49 years young, father of 2 children and is currently living in Nordhorn. By profession, Armin is a