Q-Pall Kunststof pallets NLQ-Pall Pallet in plastica ITQ-Pall plastpaller DKQ-Pall Palette plastique FRQ-Pall Kunststoffpaletten DEQ-Pall Paletas de plastico ESQ-Pall Platic pallets EN
+31 (0)413 353 111
Stapel pallets met handscanner

Welke kunststof pallet past het best bij uw wensen?

Kunststof pallets worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Hierdoor zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende varianten; allemaal ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren voor het doel waarvoor de pallet gebruikt moet worden. Gaat u pallets aanschaffen? Dan is het aan te raden om vooraf een aantal belangrijke zaken goed af te wegen. Zo weet u zeker dat u beschikt over de juiste plastic pallets die voldoen aan al uw eisen. Om u verder te helpen, bespreken we in dit artikel alle mogelijkheden.

Doel van de pallet

  • Welke afmetingen dienen de pallets te hebben?
  • Welke belasting moeten de pallets aankunnen?
  • Moeten de pallets geschikt zijn voor eenmalig of meermalig gebruik?
  • Moeten de pallets voldoen aan specifieke kwaliteitseisen?

Voor iedere specifieke eis zijn er kunststof pallets te vinden. Pallets met verschillende afmetingen, belasting, materialen en kwaliteitseisen. Goed om te weten: al onze pallets worden stuk voor stuk uitgebreid getest met een totale duur van 7 dagen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit!

Meest gebruikte kunststof pallet

Zoals eerder genoemd zijn de mogelijkheden van pallets eindeloos. Voor iedere behoefte die u als bedrijf heeft, zijn er pallets te vinden. Maar hoe vindt u op basis van uw wensen en behoeften de juiste kunststof pallet? Hieronder hebben wij de meest gebruikte kunststof pallets voor u opgesomd:

  • Display pallet; met name geschikt voor het transporten naar of binnen winkels en supermarkten.
  • Export pallet; vooral interessant voor export van producten naar het buitenland.
  • CP pallet; uitstekend te gebruiken in veel verscheidene branches en industrieën en beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen.
  • Hygiënische pallet; ook wel ‘food pallet’ genoemd, omdat deze voornamelijk wordt gebruikt binnen de foodbranche. De afwerking van deze pallet is extra vlak, wat zorgt voor een betere hygiëne.

Zit uw gewenste plastic pallet er niet tussen? Dan verwijzen wij u graag door naar onze website, hier vindt u een compleet overzicht van alle soorten kunststof pallets met daarbij de eigenschappen.

Wilt u meer weten over onze kunststof pallets? Of heeft u andere vragen met betrekking tot ons assortiment en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies!

DEEL DIT BERICHT

OOK INTERESSANT

HACCP kaasindustrie kunststof pallets
Blog

Plastic pallets voor de HACCP branche

Bedrijven die met voedsel omgaan, moeten dat op een veilige en hygiënische manier doen. Zij moeten zich houden aan de HACCP (Hazard Analysis Critical Control

Cfia 2019 expo
Beurzen

Cfia Rennes 2019 – 12-03-2019 / 14-03-2019

As a trade fair for food packaging and food industry, the Cfia fallow important meeting place and information platform in the industry. International exhibitors are