Q-Pall Kunststof pallets NLQ-Pall Pallet in plastica ITQ-Pall plastpaller DKQ-Pall Palette plastique FRQ-Pall Kunststoffpaletten DEQ-Pall Paletas de plastico ESQ-Pall Platic pallets EN
+31 (0)413 353 111
Stapel pallets met handscanner

Welke kunststof pallet past het best bij uw wensen?

Kunststof pallets worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Hierdoor zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende varianten; allemaal ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren voor het doel waarvoor de pallet gebruikt moet worden. Gaat u pallets aanschaffen? Dan is het aan te raden om vooraf een aantal belangrijke zaken goed af te wegen. Zo weet u zeker dat u beschikt over de juiste plastic pallets die voldoen aan al uw eisen. Om u verder te helpen, bespreken we in dit artikel alle mogelijkheden.

Doel van de pallet

  • Welke afmetingen dienen de pallets te hebben?
  • Welke belasting moeten de pallets aankunnen?
  • Moeten de pallets geschikt zijn voor eenmalig of meermalig gebruik?
  • Moeten de pallets voldoen aan specifieke kwaliteitseisen?

Voor iedere specifieke eis zijn er kunststof pallets te vinden. Pallets met verschillende afmetingen, belasting, materialen en kwaliteitseisen. Goed om te weten: al onze pallets worden stuk voor stuk uitgebreid getest met een totale duur van 7 dagen. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit!

Meest gebruikte kunststof pallet

Zoals eerder genoemd zijn de mogelijkheden van pallets eindeloos. Voor iedere behoefte die u als bedrijf heeft, zijn er pallets te vinden. Maar hoe vindt u op basis van uw wensen en behoeften de juiste kunststof pallet? Hieronder hebben wij de meest gebruikte kunststof pallets voor u opgesomd:

  • Display pallet; met name geschikt voor het transporten naar of binnen winkels en supermarkten.
  • Export pallet; vooral interessant voor export van producten naar het buitenland.
  • CP pallet; uitstekend te gebruiken in veel verscheidene branches en industrieën en beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen.
  • Hygiënische pallet; ook wel ‘food pallet’ genoemd, omdat deze voornamelijk wordt gebruikt binnen de foodbranche. De afwerking van deze pallet is extra vlak, wat zorgt voor een betere hygiëne.

Zit uw gewenste plastic pallet er niet tussen? Dan verwijzen wij u graag door naar onze website, hier vindt u een compleet overzicht van alle soorten kunststof pallets met daarbij de eigenschappen.

Wilt u meer weten over onze kunststof pallets? Of heeft u andere vragen met betrekking tot ons assortiment en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

OOK INTERESSANT

Nieuws

GEZOCHT: Planner / Customerservice medewerker

Wij, Q-Pall, zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega! Vanuit onze nieuwe hoofdkantoor te Veghel sturen wij 4 productielocaties aan in Europa. Voor de

Armin Wienkenhoever
Nieuws

Welcome Armin!

We would like to introduce our new colleague Armin Wienkenhoever.  Armin is 49 years young, father of 2 children and is currently living in Nordhorn. By profession, Armin is a